Instagram
Facebook
Najemi stol Klap
Najemi stol Klap
Najem stola
Najem stola

 

 

Stol Klap
Najemi stol Klap
Najemi stol Klap
Najem stola
Najem stola

Stol Klap

Bel zložljivi stol je popolna izbira tako za klasične, elegantne in sodobne dogodke.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Material
les
Dimenzije š/g/v
43 cm x 50 cm x 78 cm
Barva
bela
Zaloga
60

Zložljiv stol Klap

 

Naj za udobje na vašem dogodku poskrbi stol Klap.

 

Bel zložljivi stol vas bo prepričal s svojim preprostim dizajnom, ki omogoča, da stole enostavno uskladite s tematiko vašega dogodka. Bel zložljiv stol funkcionira tako v sodobno oblikovanem prostoru, kot tudi na pravljičnem vrtu. Ko želite lahko poskrbi tudi za malo elegance. Stole lahko poljubno dekorirate s cvetjem, elegantnimi trakovi, napisi, ali unikatnimi obešenkami. Za najem teh vsestranskih stolov nam pošljite povpraševanje preko zgornjega obrazca.

 

 

Povabite svoje goste na vrtno zabavo.

Beli zložljivi stoli ne bodo razočarali niti najbolj zahtevnih gostov.

 

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

Iščete stole, klopi, tabureje ali sofe za udobno sedenje na vašem dogodku? V Hiši vizij omogočamo izposojo stolov različnih oblik in stilov, ki jih lahko najamete za vse poslovne dogodke in praznovanja, ki jih organizirate bodisi v zaprtih ali odprtih prostorih. Ne glede na temo in aktivnosti, ki se bodo odvijale na vašem dogodku, je pomembno, da se povabljeni gostje lahko odpočijejo na udobnih in lepih stolih, ki stilsko sovpadajo z ostalo opremo in ambientom v prostoru.

 

V ponudbi najdete klasične stole, ki so primerni za poroke, rojstne dneve, konference in ostale poslovne dogodke. Izbirate lahko med stoli v beli in v črni barvi in jih popestrite z ostalimi dodatki iz našega asortimana. Stole najdete v različnih oblikah, bodisi z naslonjalom za roke ali brez. Za najem stolov se odločite glede na predviden čas sedenja za vaše povabljene. Dodatno jih lahko opremite z udobnimi prešitimi blazinami, ki bodo poskrbele, da bodo udeleženci dogodka lažje in dlje časa ostali na stolih. Poleg klasičnih stolov pri nas lahko najamete tudi tabureje in sofe, ki bodo vaš dogodek zagotovo dvignile na višjo raven in gostom nudile drugačno vrsto udobja. Poskrbeli bomo tudi za dekorativne blazine v barvah, skladnih z vašim ambientom. V kolikor boste na dogodku imeli tudi točilni šank, vam priporočamo izbiro barskih stolov, da lahko povabljeni ob svoji pijači uživali tudi neposredno ob baru. Tudi ponudba barskih stolov je sestavljena iz tistih bolj klasičnih, do takih, ki so bolj trendovsko oblikovani.

 

V kolikor pripravljate dogodek na piknik prostoru lahko, poleg stolov, najamete tudi klopi, ki omogočajo, da za mizo udobno sedi kar čim večje število ljudi. Poleg teh klopi lahko na travnato površino postavite ležalnike, da se gostje za trenutek odmaknejo od dogajanja in se spočijejo v bolj ležečem položaju.

Najem stolov je možen tudi za snemanje različnih reklamnih oglasov in video predstavitev. Za ostale dodatke, ki so potrebni za popoln videz prostora, preverite ostale razdelke z opremo.

Sorodni izdelki