Instagram
Facebook
Najem mize
Najem mize
Najem mize
Najem mize
Najem mize

 

 

Miza dolga Iron
Najem mize
Najem mize
Najem mize
Najem mize
Najem mize

Miza dolga Iron

Dolga lesena miza surovega videza bo odlična dopolnitev vašega dogodka v stilu industrijskega videza.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Material
les in kovina
Dimenzije š/g/v
220 cm x 90 cm x 75 cm
Barva
rjava
Zaloga
40

Lesena dolga miza Iron

 

Surov videz lesene mize se odlično poda k industrijskemu videzu.

 

Najemite leseno mizo Iron in dodajte vašemu dogodku vse bolj priljubljeno robustno postavitev. Postavitev vašega dogodka lahko dopolnite z dizajnerskimi stoli Tolix, ki bodo še nadrgadili surov industrijski videz. Za najem lesene mize nas kontaktirajte preko zgornjega obrazca.

 

 

Industrijski stil lahko dopolni tudi najem dizajnerskih stolov Tolix.

Lesena miza se odlično poveže v razne stile.

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

 

Imate že naročen catering za vaš dogodek in vam manjkajo mize? V Hiši vizij si lahko izposodite mize, ob katerih bodo gostje z veseljem uživali v svoji večerji, kosilu ali pa zgolj poklepetali ob kozarcu šampanjca. Iz naše ponudbe si lahko izposodite mize za vsako priložnost - bodisi poroko, konferenco, večerno zabavo ali izobraževanje. Raznolikost ponudbe omogoča, da najdete najbolj primerno mizo za vašo temo dogodka in tako zadovoljite tudi najbolj zahtevna pričakovanja vaših gostov.

 

Izposoja miz za poroko omogoča, da čarobni dan organizirate na katerikoli lokaciji, v stilu, ki vam je najbolj všeč. Tako lahko izbirate med zaprto dvorano ali piknik prostorom, mi pa vam priskrbimo mize po vaših željah. Poleg miz, na katerih je postreženo kosilo ali večerja, vam nudimo tudi visoke barske mize. Na voljo imate lesene barske mize in mize z lajkra prevleko. Dopolnite jih lahko s stoli ali pa bodo gostje ob njih klepetali kar v stoje. Za stilsko bolj naravne vrste zabave si lahko namesto klasične mize izposodite tudi leseno mizo, ki stoji na dveh sodih ali pa mizico iz lesenih desk. Naravni materiali bodo vnesli dodatno svežino na vaš dogodek in gostje bodo v njem zagotovo uživali.

 

Na večernih zabavah je večje število miz zelo pomembno, saj predstavljajo družabno stičišče za povabljene goste. Ob njih se pletejo nova poznanstva in razvijajo zanimivi pogovori, ki lahko trajajo dolgo v noč. Zato večerne dogodke razsvetlite s svetlobnimi elementi, ki so hkrati lahko sedišča in odlagalna površina oziroma mizica. Različne oblike in velikosti omogočajo, da bo s kombinacijami elementov prostor dobil raznolik videz in bo zagotovo navdušil povabljene goste. Seveda lahko namesto svetlobnih elementov najamete tudi klubske mizice, ki so malce nižje od običajnih in se odlično podajo k klubskim stolom ali sedežnim garnituram.

 

Mize lahko najamete tudi za snemanje reklam, razstavljanje na sejmih ali dogodke znotraj vašega podjetja. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in vam nudili pomoč pri montaži ter demontaži po končanem dogodku.

Sorodni izdelki