Instagram
Facebook
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov

 

 

Sod Wood
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov
Najem lesenih sodov

Sod Wood

Lesen sod, ki ga lahko uporabite kot barsko mizo ali dekorativno površino.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Višina
90 cm
Premer
80 cm
Material
les
Barva
rjava
Zaloga
28

Lesen sod Wood

 

Presenetite svoje goste z drugačno postavitvijo.

 

Gostje bodo očarani nad lesenim sodom Wood. Lahko ga uporabite kot dekorativno površino ali pa kot barsko mizo, ob kateri se bodo gostje zbirali. Najemite leseni sod in dopolnite industrijski videz vašega dogodka. Leseni sod Wood se lepo poveže v družabni ali poslovni dogodek. Leseni sod čudovito dopolni tudi vintage postavitev.

 

 

Naj vaš dogodek pozitivno preseneti vse prisotne.

Leseni sod Wood je super ideja za popestritev vašega dogodka.

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

 

Imate že naročen catering za vaš dogodek in vam manjkajo mize? V Hiši vizij si lahko izposodite mize, ob katerih bodo gostje z veseljem uživali v svoji večerji, kosilu ali pa zgolj poklepetali ob kozarcu šampanjca. Iz naše ponudbe si lahko izposodite mize za vsako priložnost - bodisi poroko, konferenco, večerno zabavo ali izobraževanje. Raznolikost ponudbe omogoča, da najdete najbolj primerno mizo za vašo temo dogodka in tako zadovoljite tudi najbolj zahtevna pričakovanja vaših gostov.

 

Izposoja miz za poroko omogoča, da čarobni dan organizirate na katerikoli lokaciji, v stilu, ki vam je najbolj všeč. Tako lahko izbirate med zaprto dvorano ali piknik prostorom, mi pa vam priskrbimo mize po vaših željah. Poleg miz, na katerih je postreženo kosilo ali večerja, vam nudimo tudi visoke barske mize. Na voljo imate lesene barske mize in mize z lajkra prevleko. Dopolnite jih lahko s stoli ali pa bodo gostje ob njih klepetali kar v stoje. Za stilsko bolj naravne vrste zabave si lahko namesto klasične mize izposodite tudi leseno mizo, ki stoji na dveh sodih ali pa mizico iz lesenih desk. Naravni materiali bodo vnesli dodatno svežino na vaš dogodek in gostje bodo v njem zagotovo uživali.

 

Na večernih zabavah je večje število miz zelo pomembno, saj predstavljajo družabno stičišče za povabljene goste. Ob njih se pletejo nova poznanstva in razvijajo zanimivi pogovori, ki lahko trajajo dolgo v noč. Zato večerne dogodke razsvetlite s svetlobnimi elementi, ki so hkrati lahko sedišča in odlagalna površina oziroma mizica. Različne oblike in velikosti omogočajo, da bo s kombinacijami elementov prostor dobil raznolik videz in bo zagotovo navdušil povabljene goste. Seveda lahko namesto svetlobnih elementov najamete tudi klubske mizice, ki so malce nižje od običajnih in se odlično podajo k klubskim stolom ali sedežnim garnituram.

 

Mize lahko najamete tudi za snemanje reklam, razstavljanje na sejmih ali dogodke znotraj vašega podjetja. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in vam nudili pomoč pri montaži ter demontaži po končanem dogodku.

Sorodni izdelki