Instagram
Facebook
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Najem stola
Najem stola
Bel vintage stol s črno blazino

 

 

Stol Chiavari
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Bel vintage stol
Najem stola
Najem stola
Bel vintage stol s črno blazino

Stol Chiavari

Bel vintage stol, kot ga vidite na najbolj šik ameriških porokah. Je popolna izbira tako za klasične, elegantne in glamurozne dogodke, kot, seveda, za vse vintage dogodke.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Material
les
Dimenzije š/g/v
38 cm x 42 cm x 94 cm
Barva
bela
Zaloga
228

Stol Chiavari

 

Naj vaš dogodek z belim vintage stolom popelje goste v drugačen čas.

 

Drobni detajli na tem vintage belem lesenem stolu poskrbijo za ekskluziven videz, pripadajoča bela sedežna blazina pa zagotovi tudi popolno udobje. Stol Chiavari vas bo prepričal s svojim preprostim dizajnom, ki omogoča, da stole enostavno uskladite s tematiko vašega dogodka. Najem vintage stolov lahko ustvari pravljično vzdušje na vintage dogodku ali pa preprosto doda malo elegance. Bele vintage stole lahko poljubno dekorirate s cvetjem, elegantnimi trakovi, napisi, ali unikatnimi obešenkami. Za najem teh čudovitih vintage stolov nam pošljite povpraševanje preko zgornjega obrazca.

Stol Chiavari je na voljo z belo (481 kos) ali črno blazino (195 kos).

 

 

Popeljite svoje goste na vintage dogodek.

Beli vintage stoli ne bodo razočarali niti najbolj zahtevnih gostov.

 

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

 

 

 

 

 

 

Iščete stole, klopi, tabureje ali sofe za udobno sedenje na vašem dogodku? V Hiši vizij omogočamo izposojo stolov različnih oblik in stilov, ki jih lahko najamete za vse poslovne dogodke in praznovanja, ki jih organizirate bodisi v zaprtih ali odprtih prostorih. Ne glede na temo in aktivnosti, ki se bodo odvijale na vašem dogodku, je pomembno, da se povabljeni gostje lahko odpočijejo na udobnih in lepih stolih, ki stilsko sovpadajo z ostalo opremo in ambientom v prostoru.

 

V ponudbi najdete klasične stole, ki so primerni za poroke, rojstne dneve, konference in ostale poslovne dogodke. Izbirate lahko med stoli v beli in v črni barvi in jih popestrite z ostalimi dodatki iz našega asortimana. Stole najdete v različnih oblikah, bodisi z naslonjalom za roke ali brez. Za najem stolov se odločite glede na predviden čas sedenja za vaše povabljene. Dodatno jih lahko opremite z udobnimi prešitimi blazinami, ki bodo poskrbele, da bodo udeleženci dogodka lažje in dlje časa ostali na stolih. Poleg klasičnih stolov pri nas lahko najamete tudi tabureje in sofe, ki bodo vaš dogodek zagotovo dvignile na višjo raven in gostom nudile drugačno vrsto udobja. Poskrbeli bomo tudi za dekorativne blazine v barvah, skladnih z vašim ambientom. V kolikor boste na dogodku imeli tudi točilni šank, vam priporočamo izbiro barskih stolov, da lahko povabljeni ob svoji pijači uživali tudi neposredno ob baru. Tudi ponudba barskih stolov je sestavljena iz tistih bolj klasičnih, do takih, ki so bolj trendovsko oblikovani.

 

V kolikor pripravljate dogodek na piknik prostoru lahko, poleg stolov, najamete tudi klopi, ki omogočajo, da za mizo udobno sedi kar čim večje število ljudi. Poleg teh klopi lahko na travnato površino postavite ležalnike, da se gostje za trenutek odmaknejo od dogajanja in se spočijejo v bolj ležečem položaju.

Najem stolov je možen tudi za snemanje različnih reklamnih oglasov in video predstavitev. Za ostale dodatke, ki so potrebni za popoln videz prostora, preverite ostale razdelke z opremo.

Sorodni izdelki