Instagram
Facebook
Raztegnjena sedežna garnitura
Sedežna garnitura - dimenzije
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture

 

 

Sedežna garnitura Futon
Raztegnjena sedežna garnitura
Sedežna garnitura - dimenzije
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture
Najem sedežne garniture

Sedežna garnitura Futon

Če želite poskrbeti za sproščeno vzdušje in gostom na vašem dogodku zagotoviti, da se bodo počutili resnično prijetno in udobno, se odločite za najem raztegljive sedežne garniture z dodatnim stranskim delom.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Dimenzije š/g/v
80 cm x 271 cm x 170 cm
Barva
rjava
Zaloga
10

Rjava sedežna garnitura Futon

 

Razgibajte prostor s sedežnimi garniturami.

 

 Rjava semiš sedežna garnitura je sestav osnovne sedežne in dodatnega stranskega dela,ki ga lahko namestimo na katerokoli stran. Pri obeh je možnost spusta/dviga hrbtišča. Je element, s katerim boste odlično dopolnili tako poslovno srečanje na najvišjem nivoju kot sproščen druženje. Lahko jo kombinirate s črnimi stoli Tolix in črnimi klubskimi mizicami in s tem ustvarite industrijski videz. S sedežnimi garniturami lahko ustvarite prijeten lounge kotiček, ali pa gostom ponudite prostor za sedenje ob plesišču. 

 

 

Udobne rjave sedežne garniture bodo popestrile vaš prostor.

Rjave sedežne garniture bodo ustvarile industrijski videz. 

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

Želite poskrbeti, da bodo vaši gostje zares udobno in sproščeno sedeli na vašem dogodku? Naredite korak dlje pri opremljanju vašega dogodka in se, poleg stolov, odločite tudi za najem oblazinjenih sedežnih garnitur. V Hiši vizij smo vam pripravili pestro ponudbo, v kateri najdete raznovrstne sedežne garniture in tabureje za različne tematske dogodke. Na izbiro imate najem sedežne garniture v različnih stilih, zato boste zagotovo našli tisto pravo, ki bo dopolnila ambient na vašem dogodku.

 

Za povabljene na gala dogodke, konference in izobraževanja je potrebno poskrbeti, da udobno sedijo, saj bodo na tak način lažje in dlje časa pozorno sledili programu, ki ste ga pripravili. Predvsem za govorce in častne goste, je dobro, da imajo na odru pripravljene enosede sedežne garniture, da so lahko bolj sproščeni pred, med in po svojem govoru. Pri nas enosede sedežne garniture lahko najamete v klasični črni in beli barvi, ki ju, po želji, dopolnite z barvnimi blazinami. Izdelane so iz umetnega usnja, zato bodo vašemu dogodku vnesle potrebno eleganco in dogodek povzdignile na višjo raven. Enosede lahko kombinirate tudi z večjimi sedežnimi garniturami, ki so iz enake kolekcije in se zato stilsko dopolnjujejo.

 

Poleg klasičnih elegantnih garnitur je možna tudi izposoja sedežnih garnitur iz naravnih materialov. Posebno sproščeno vzdušje bodo pričarali leseni tabureji v različnih naravnih barvah. Priložimo vam tudi blazine, s katerimi zagotovimo mehko sedenje vašim gostom. Poleg lesenih taburejev lahko najamete še oblazinjene tabureje v beli barvi. Za dodatno raznolikost in razgibanost prostora jih izberite v M in L velikosti.

 

Še ne veste, kaj bi bilo najbolje izbrati za vašo prireditev oziroma dogodek? Kontaktirajte nas za pomoč. Naši strokovnjaki vam bodo na podlagi izkušenj iz področja organizacije dogodkov, z veseljem odgovorili na vsako vprašanje in razrešili vse dileme ter vam pomagali pri izbiri najbolj primerne opreme. Poleg najema sedežnih garnitur poskrbimo tudi za transport najete opreme in vam pomagamo pri montaži ter demontaži po končani prireditvi.

Sorodni izdelki