Instagram
Facebook
Najem mize
Najem mize

 

 

Miza Square
Najem mize
Najem mize

Miza Square

Miza Square je ravno prava kombinacija elegantnega in sodobnega videza, ki bo navdušila vse prisotne.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Višina
70 cm
Dimenzije d/š
80 cm x 80 cm
Zaloga
24

Bela miza Square

 

Elegantna miza za dopolnitev lounge postavitve. 

 

Belo mizo Square lahko uporabite za namestitev dekoracij ali cvetličnih aranžmajev, za postrežbo prigrizkov ali pa zanjo posedete vaše goste. Je element, ki bo elegantno zapolnil vaš prostor in se hkrati zlil s preostankom opreme. K mizi se odlično podajo Louis Ghost ali Victoria Ghost stoli, ki ustvarijo lepo zaokroženo celoto. Miza Square je ravno prava kombinacija elegantnega in sodobnega videza, ki bo navdušila vse prisotne. Za najem mize Square nas kontaktirajte preko zgornjega obrazca. 

 

 

Dopolnite vašo lounge postavitev z najemom mize Square.

Miza Square predstavlja sodobno eleganco.

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

Imate že naročen catering za vaš dogodek in vam manjkajo mize? V Hiši vizij si lahko izposodite mize, ob katerih bodo gostje z veseljem uživali v svoji večerji, kosilu ali pa zgolj poklepetali ob kozarcu šampanjca. Iz naše ponudbe si lahko izposodite mize za vsako priložnost - bodisi poroko, konferenco, večerno zabavo ali izobraževanje. Raznolikost ponudbe omogoča, da najdete najbolj primerno mizo za vašo temo dogodka in tako zadovoljite tudi najbolj zahtevna pričakovanja vaših gostov.

 

Izposoja miz za poroko omogoča, da čarobni dan organizirate na katerikoli lokaciji, v stilu, ki vam je najbolj všeč. Tako lahko izbirate med zaprto dvorano ali piknik prostorom, mi pa vam priskrbimo mize po vaših željah. Poleg miz, na katerih je postreženo kosilo ali večerja, vam nudimo tudi visoke barske mize. Na voljo imate lesene barske mize in mize z lajkra prevleko. Dopolnite jih lahko s stoli ali pa bodo gostje ob njih klepetali kar v stoje. Za stilsko bolj naravne vrste zabave si lahko namesto klasične mize izposodite tudi leseno mizo, ki stoji na dveh sodih ali pa mizico iz lesenih desk. Naravni materiali bodo vnesli dodatno svežino na vaš dogodek in gostje bodo v njem zagotovo uživali.

 

Na večernih zabavah je večje število miz zelo pomembno, saj predstavljajo družabno stičišče za povabljene goste. Ob njih se pletejo nova poznanstva in razvijajo zanimivi pogovori, ki lahko trajajo dolgo v noč. Zato večerne dogodke razsvetlite s svetlobnimi elementi, ki so hkrati lahko sedišča in odlagalna površina oziroma mizica. Različne oblike in velikosti omogočajo, da bo s kombinacijami elementov prostor dobil raznolik videz in bo zagotovo navdušil povabljene goste. Seveda lahko namesto svetlobnih elementov najamete tudi klubske mizice, ki so malce nižje od običajnih in se odlično podajo k klubskim stolom ali sedežnim garnituram.

 

Mize lahko najamete tudi za snemanje reklam, razstavljanje na sejmih ali dogodke znotraj vašega podjetja. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in vam nudili pomoč pri montaži ter demontaži po končanem dogodku.

Sorodni izdelki