Instagram
Facebook
Stol barski Koncord
Najem barskega stola Koncord
Kombiniraj barski stol Koncord z Iveral pultom
Kombiniraj barski stol Koncord z Iveral pultom

Stol barski Koncord

Koncord je dizajnersko oblikovan barski stol, ki s svojo posebno linijo in videzom doda prav poseben pečat vsaki postavitvi.
DODAJ NA SEZNAM ZA POVPRAŠEVANJE
Material
polietilen
Dimenzije š/g/v
42 cm x 36 cm x 70 cm
Barva
bela
Zaloga
7

Barski stol Koncord

 

Popestrite svoj posloven ali športen dogodek z barskim stolom Koncord.

 

Barski stol Koncord ponuja ravno pravšnjo mešanico avantgarda, sodobnega videza in minimalistične površine. Prisotni bodo navdušeni nad stolom Koncord, saj poleg svojega modernega videza ponuja še udobje. Najemite stol Koncord, da bo vašemu dogodku dodal čar in stil. Stol Koncord je svetla in sveža kreacija Karim Rashida, ki se ponaša s svojim modernim videzom in vsestranskostjo. 

 

Naj stol Koncord vašemu dogodku doda moderno čarobnost. 

Moderni videz bo navdušil vse prisotne. 

 

  • za najem nas kontaktirajte preko zgornjega seznama za povpraševanje
  • za vse dodatne informacije nam pišite na info@hisa-vizij.com

Iščete stole, klopi, tabureje ali sofe za udobno sedenje na vašem dogodku? V Hiši vizij omogočamo izposojo stolov različnih oblik in stilov, ki jih lahko najamete za vse poslovne dogodke in praznovanja, ki jih organizirate bodisi v zaprtih ali odprtih prostorih. Ne glede na temo in aktivnosti, ki se bodo odvijale na vašem dogodku, je pomembno, da se povabljeni gostje lahko odpočijejo na udobnih in lepih stolih, ki stilsko sovpadajo z ostalo opremo in ambientom v prostoru.

 

V ponudbi najdete klasične stole, ki so primerni za poroke, rojstne dneve, konference in ostale poslovne dogodke. Izbirate lahko med stoli v beli in v črni barvi in jih popestrite z ostalimi dodatki iz našega asortimana. Stole najdete v različnih oblikah, bodisi z naslonjalom za roke ali brez. Za najem stolov se odločite glede na predviden čas sedenja za vaše povabljene. Dodatno jih lahko opremite z udobnimi prešitimi blazinami, ki bodo poskrbele, da bodo udeleženci dogodka lažje in dlje časa ostali na stolih. Poleg klasičnih stolov pri nas lahko najamete tudi tabureje in sofe, ki bodo vaš dogodek zagotovo dvignile na višjo raven in gostom nudile drugačno vrsto udobja. Poskrbeli bomo tudi za dekorativne blazine v barvah, skladnih z vašim ambientom. V kolikor boste na dogodku imeli tudi točilni šank, vam priporočamo izbiro barskih stolov, da lahko povabljeni ob svoji pijači uživali tudi neposredno ob baru. Tudi ponudba barskih stolov je sestavljena iz tistih bolj klasičnih, do takih, ki so bolj trendovsko oblikovani.

 

V kolikor pripravljate dogodek na piknik prostoru lahko, poleg stolov, najamete tudi klopi, ki omogočajo, da za mizo udobno sedi kar čim večje število ljudi. Poleg teh klopi lahko na travnato površino postavite ležalnike, da se gostje za trenutek odmaknejo od dogajanja in se spočijejo v bolj ležečem položaju.

Najem stolov je možen tudi za snemanje različnih reklamnih oglasov in video predstavitev. Za ostale dodatke, ki so potrebni za popoln videz prostora, preverite ostale razdelke z opremo.

Sorodni izdelki